Το νέο Hangover

κλικ στον τιτλο


Η κλασική παρέα των τεσσάρων επιστρέφει. Για να ζήσει πάλι ένα τρελό «χανγκόβερ» (Φωτογραφία: Village Film


Το σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας Hangover, έκανε ρεκόρ εισπράξεων στο αμερικανικό box-office. Το Hangover ΙΙ που προβλήθηκε στους κινηματογράφους της Βόρειας Αμερικής το Σαββατοκύριακο σημείωσε εισπράξεις 86,5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε τρεις ημέρες.

Πρόκειται για το καλύτερο «άνοιγμα» στο αμερικανικό box-office για κωμωδία

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις των κινηματογραφικών στούντιο που δόθηκαν την Κυριακή στη δημοσιότητα, η ταινία ξεπέρασε σε εισπράξεις το Kung Fu Panda 2, το οποίο μέσα στο τριήμερο σημείωσε εισπράξεις 48 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν και πάλι οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλιφιανάκης και Εντ Χελμς, οι οποίοι υποδύονται τρεις φίλους που προσπαθούν να συνέλθουν ύστερα από μία βραδιά υπερβολικής οινοποσίας.

Στο σίκουελ η δράση μεταφέρεται από το Λας Βέγκας στη Μπανγκόκ.

Στο Τhe Hangover ΙΙ ο Φιλ (Μπράντλεϊ Κούπερ), o Στου (Εντ Χελμς), ο Άλαν (Ζακ Γαλιφιανάκης) και ο Νταγκ (Τζάστιν Μπάρθα) ταξιδεύουν στην εξωτική Ταϊλάνδη για το γάμο του Στου.

Οι μνήμες από το σχεδόν καταστροφικό bachelor party του Νταγκ στο Λας Βέγκας είναι ακόμη νωπές. Οπότε ο Στου δεν το ρισκάρει. Έχει επιλέξει να κάνει ένα ασφαλές και ήρεμο ταξίδι πριν το γάμο, με τηγανίτες, καφέ και... μηδέν αλκοόλ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει. Δύο νύχτες πριν τη μεγάλη μέρα, σε ένα υπέροχο θέρετρο στην Ταϊλάνδη, ο Στου κάνει πίσω. Μια μπύρα ο καθένας. Σε κλειστά μπουκάλια. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;

Το καλοκαίρι του 2009, ο Τοντ Φίλιπς με την ταινία The Hangover έκανε ρεκόρ εισιτηρίων, ξεπερνώντας όλες τις προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένων και των παραγωγών της ταινίας.

«Ξεκινήσαμε για να κάνουμε μια κωμωδία, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσο απήχηση θα έχει μέχρι που θα ξεκινήσεις να τη δείχνεις στον κόσμο» λέει ο Τ.Φίλιπς.

«Με τις δοκιμαστικές προβολές συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά πραγματικά εκπλαγήκαμε από το πώς απογειώθηκε » παραδέχεται Φίλιπς, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας.

Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Ιουνίου.
Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!