Η Μαρινέλλα ξανά στην πίστα, μαζί της η Θεοδωρίδου

ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ


«Εκλεισε» η πιο δυνατή γυναικεία συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα. Η Μαρινέλλα επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση και αυτή που επέλεξε να έχει στο πλευρό της δεν είναι άλλη από τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Η συμφωνία μεταξύ «κυριών» επισφραγίστηκε μάλιστα στις αρχές τις εβδομάδας με ένα πριβέ επίσημο δείπνο σε ρεστοράν γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου.

Πληροφορίες θέλουν και τις δύο ερμηνεύτριες να είναι πολύ χαρούμενες γι' αυτήν την πρώτη τους συνεργασία. Ειδικά η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της, καθώς, όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα, η Μαρινέλλα είναι γι' αυτήν το μεγάλο μουσικό της πρότυπο από τότε που ξεκίνησε τη μουσική της διαδρομή.

Η φιλόδοξη αυτή συνεργασία θα στεγαστεί, από τις αρχές του χειμώνα, στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός».



Απ' ό,τι φαίνεται αρκετοί θα είναι αυτοί που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των δύο ερμηνευτριών και θα ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν, όσο είναι δυνατόν, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει περισσότερο τις μεγάλες πίστες. Κάποιοι άλλοι πάλι, όπως η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Μαζωνάκης, θα δοκιμάσουν την τύχη τους σε θέατρο και κινηματογράφο αντίστοιχα, η πρώτη με τον Αλέξανδρο Ρήγα και ο δεύτερος με τον Πάνο Κοκκινόπουλο.

Α.Κ.

ΕΘΝΟΣ ON LINE

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!