Ο «Άγιος Σεβαστιανός» του Γ. Τσαρούχη σε δημοπρασία


Η καλοκαιρινή δημοπρασία έργων τέχνης του Οίκου «Πέτρος Βέργος», θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 9 Ιουνίου 2011. Με τιμές εκτίμησης που κυμαίνονται από 1.000 μέχρι 50.000 ευρώ θα δημοπρατηθούν 154 συνολικά έργα.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα άγνωστα μέχρι σήμερα «Σπουδή ναύτη» και «Άγιος Σεβαστιανός» του Γιάννη Τσαρούχη, τα εξαιρετικά «Κεφάλι νέου» και «Κεφάλι νέας» του Διαμαντή Διαμαντόπουλου, το «Τοπίο με βουνό» του Κωνσταντίνου Μαλέα και η κλασσική «Ύδρα» του Παναγιώτη Τέτση.

Θα δημοπρατηθούν επίσης έργα των Σπύρου Βασιλείου, Θανάση Τσίγκου, Νίκου Εγγονόπουλου, Συμεών Σαββίδη, Δημήτρη Μυταρά, Αλέκου Φασιανού, Γεράσιμου Στέρη, Γιάννη Σπυρόπουλου, Γιάννη Μόραλη, Παύλου Διονυσόπουλου, Αλέξη Ακριθάκη, Χρόνη Μπότσογλου, Μιχάλη Μακρουλάκη, Θεόδωρου Μανωλίδη, Νικολάου Γαβριήλ Πεντζίκη κ.ά.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 9 Ιουνίου (έναρξη 7.00 μ.μ.). Τα έργα θα εκτεθούν στον ίδιο χώρο την Δευτέρα 6 Ιουνίου (εγκαίνια 7.00 μ.μ. -10.00 μ.μ.], την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Ιουνίου [10.00 π.μ. έως 10.00 μ.μ.).

Τους καταλόγους των δημοπρασιών μπορείτε να δείτε online και σε μορφή pdf στο site www.vergosauctions.com.

www.kathimerini.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!