Οι Deep Purple στην Ελλάδα

20 Μαίου 2011 Αθήνα* 23 Μαίου 2011 Θεσσαλονίκη * 25 Μαίου 2011 Ιωάννινα
Ο Ian Gillan και η παρέα του, επιστρέφουν ξανά για τρεις συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα και μας υπόσχονται ένα δυνατό line up. Μαζί τους θα τραγουδήσεi ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.


Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.
Από τη μία οι Deep Purple έγραψαν ιστορία στην hard rock σκηνή, με τραγούδια όπως το Child in time, το Smoke on The Water ή το Soldier Of Fortune κ.α.Το αγγλικό ροκ συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Χέρτφορντσαϊρ (Hertfordshire) το 1968. Μαζί με τους Λεντ Ζέπελιν και τους Μπλακ Σάμπαθ είναι ένα απ' τα πιο δημοφιλή Χέβι Μέταλ συγκροτήματα. Οι Deep Purple έχουν μπει στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες σαν το πιο θορυβώδες συγκρότημα και έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, και είναι ενεργοί ως συγκρότημα από το 1968 ως σήμερα.
Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της Ελληνικής ροκ σκηνής με τραγούδια όπως «Χαιρετίσμα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «’Ασε με να κάνω λάθος» και τόσα άλλα. Ανάμεσα στα τραφούδια που αγαπάμε και περιμένουμε να ακούσουμε και πάλι από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου θα ακούσουμε και τα καινούργια του κομμάτια από τον δίσκο «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα».
Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαίου από την Αθήνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συνεχίσει στις 21 Μαίου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαίου ενώ στις 25 Μαίου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis and the Troublemakers.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/01 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ PUBLIC, TICKET HOUSE ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ www.ticketarena.gr
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!