Kemi Φινλανδίαs:Ξενοδοχείο από χιόνι!

κλικ στον τίτλο:Video,Day_in_Kemi_Snowcastle by Gretaperla



Κάθε χειμώνα χτίζεται και την άνοιξη λιώνει. Διάβασε περισσότερα για ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο στην Φινλανδία που δεν είναι χτισμένο από τούβλα αλλά από φρέσκο χιόνι. Δες φωτογραφίες και βίντεο.
Βρίσκεται στο Kemi της Φινλανδίας και αποτελεί ιδανική πρόταση για διακοπές - για όσους αντέχει το πορτοφόλι τους τουλάχιστον!
Το SnowCastle, ένα κάστρο φτιαγμένο από χιόνι, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά και τους ενήλικες. Ο προσεγμένος, χαμηλός φωτισμός προσθέτει μυστήριο στην ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας τα παγωμένα γλυπτά που υπάρχουν διάσπαρτα στο χώρο.
Κατά τα άλλα είναι ένα ξενοδοχείο σαν όλα τα άλλα, με όλες τις ανέσεις, εστιατόρια και μπαρ για να απολαύσεις το ποτό σου. Έχει μάλιστα και το δικό του παρεκκλήσι, που μπορεί να διατεθεί και για την τέλεση γάμων -λέμε τώρα!

Η κατασκευή του SnowCastle χρειάζεται πέντε περίπου εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Επειδή το φυσικό χιόνι είναι πολύ μαλακό, οι κατασκευαστές χρησιμοποιούν χιόνι από θαλασσινό νερό, που φτιάχνεται σε θερμοκρασία 7 βαθμών κάτω από το μηδέν. Μάλιστα όσο πιο κρύος είναι ο καιρός τόσο καλύτερο είναι το χιόνι.
Φέτος το SnowCastle θα αρχίσει να κατασκευάζεται το Δεκέμβριο και θα λειτουργεί κανονικά από τις 28 Ιανουαρίου 2012 μέχρι τις 9 Απριλίου 2012.
Δεν είναι ανάγκη να μείνεις στο SnowCastle, μπορείς απλώς να το επισκεφθείς. Η είσοδος για τους ενήλικες είναι 10 E και για τα παιδιά 4-11 ετών 5 E . Αν αποφασίσεις να διανυκτερεύσεις, υπολόγισε ότι η διαμονή ξεκινάει από 145E το άτομο.


ΠΗΓΗ: mypella

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!