Επιστροφή Duran Duran: Νέο βίντεο κλιπ «Girl Panic»,

ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ


Duran Duran - Girl Panic!
Η Ναόμι Κάμπελ, η Εύα Χερτζίκοβα, η Γιασμίν Λε Μπον, η Ελένα Κρίστενσεν και η Σίντυ Κρώφορντ συνυπάρχουν στο καινούγιο δεκάλεπτο βίντεο κλιπ των Duran Duran.
Δείτε το βίντεο


Δεν είναι εύκολο να γίνεις σούπερ μοντέλο. Άλλωστε δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Τα τοπ μοντελς ήταν ένα φαινόμενο που συνόδευσε το παραλήρημα των 90’ς και διακόπηκε απότομα στις αρχές του 2000 με τον λυγερό στρατό των εισαγόμενων δεκαπεντάχρονων κοριτσιών από την Ανατολική Ευρώπη και τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Κι όμως το συγκρότημα των Duran Duran είχε διαφορετική γνώμη για το νέο τους βίντεο κλιπ «Girl Panic», όταν συντόνιζε την άφιξη πέντε ωραίων και διάσημων μοντέλων από τα παλιά στο ξενοδοχείο Σαβόϋ του Λονδίνου. Για να αλλάξουν ρόλους μαζί τους και να εμφανιστούν ως ροκ σταρς σε περιοδεία και σε συναυλία. Έτσι η Ναόμι Κάμπελ, η Εύα Χερτζίκοβα, η Γιασμίν Λε Μπον, η Ελένα Κρίστενσεν και η Σίντυ Κρώφορντ συνυπάρχουν στο δεκάλεπτο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Τζόνας Άκερλαντ παρουσιάζοντας τους Duran Duran του 2011 πιο σέξυ και με ωραιότερα πόδια από ποτέ. Με ραμμένα κοστούμια από τον θρυλικό δάσκαλο της Σάβιλ Ρο, Έντουαρντ Σέξτον , ράφτη όλων των άγγλων ροκ σταρς. Και με εμπλουτισμένο γκλάμορ από παλιά κομμάτια Thierry Mygler, μαύρους κορσέδες Dolce & Gabbana, σακάκια Balenciaga , κρεμάστρες γεμάτες από τις τρέχουσες συλλογές Gucci, Giles, Alexander McQueen και ιλιγγιώδη τακούνια.

Οι τοπ της περασμένης εποχής αν και έχουν περάσει τα 40 είναι ακόμη ικανές να διαχειριστούν τον χρόνο παραμένοντας εντυπωσιακές και θελκτικές. Γι αυτό οι νέας κοπής επαγγελματίες του μόντελινγκ έχουν σοβαρές δυσκολίες στην εξέλιξη της καριέρας τους. Γι αυτό και περνάνε από δοκιμαστικά γυρίσματα μήπως και κάποιος μικρός ρόλος σε μεγάλη ταινία ταιριάξει με το απλανές, παγωμένο βλέμμα τους και την εξαϋλωμένη φιγούρα τους. Μετά το ντεμακιγιάζ λοιπόν, στα παρασκήνια της μόδας δηλώνουν ότι κάνουν στροφή στην ηθοποιία, ότι παίρνουν μαθήματα υποκριτικής, σεμινάρια φωνητικής, μπούτο και άλλων σύγχρονων μεθόδων εξάσκησης των εκφράσεων του σώματος για να είναι έτοιμες για το τηλέφωνο του «Σκηνοθέτη».

Όμως η αλήθεια είναι σκληρή με τις όμορφες που το μόνο που έμαθαν από την εφηβεία και ύστερα ήταν οι πόζες στον φακό εξαιρετικών φωτογράφων. Ο φόβος των ρυτίδων τις παραλύει. Επομένως ο «Σκηνοθέτης» που θα τις κλείσει για την ταινία έχει ανάγκη από «κράχτες ». Και είναι διαπιστωμένο πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Facebook, Twitter, Tumblr έως τους μπλόγκερς της υφηλίου παπαγαλίζουν ασταμάτητα την είδηση γύρω από μία θολή «παπαρατσοφωτογραφία». Τέτοια ανέξοδη διαφήμιση μόνο τα ξανθά μοντέλα με τα καλλίγραμμα σώματα και την αστάθεια της γνώμης θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν πριν το ταμείο. Είπατε για υποψηφιότητες σε Όσκαρ; Ας μη βιάζομαστε. Και στο κόκκινο χαλί της απονομής να φτάσουν, μεγάλο βήμα.
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!