Τριήμερο φεστιβάλ μουσικής και τέχνης στη Νάξο


Από 11 έως 13 Ιουνίου
Ένα τριήμερο φεστιβάλ γεμάτο μουσική, εκθέσεις φωτογραφίας και ένα δημιουργικό εργαστήρι ζωγραφικής ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στην καρδιά των Κυκλάδων, στη Νάξο.

Το Νaxos Art & Music Festival θα πραγματοποιηθεί στις 11, 12 και 13 Ιουνίου.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα με ένα μεγάλο πάρτι στο χώρο του Πρώτου Δημοτικού της Νάξου με ζωντανή εμφάνιση των Smokey Bandits και dj sets από τους GPal, Adriano Papadea και George Kyriakou.

Tη Κυριακή 12 Ιουνίου στις 8 το βράδυ θα εμφανιστεί ζωντανά στο χώρο του Πρώτου Δημοτικού της Νάξου ο Φοίβος Δεληβοριάς, το αγαπημένο αιώνιο «παιδί» της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής.

Το φεστιβάλ θα κλείσει την Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 8 το βράδυ με την ζωντανή εμφάνιση του Θανάση Παπακωνσταντίνου και πάλι στον χώρο του Πρώτου Δημοτικού της Ναξου. Τραγούδι: Ματούλα Ζαμάνη.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Έκθεση φωτογραφίας από 10 έως 19 Ιουνίου αφιερωμένη στην μνήμη Αντώνη Μαθιάσσου στον 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου πρώην Σχολή Ουρσουλινών - Κάστρο Χώρας Νάξου. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 10 Ιουνίου στις 20:00.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Κίμωνας Αξαόπουλος, Κική Ημέλλου, Βασίλης Κοντοπίδης, Βασίλης Μπάκαλος, Σοφία Μαργαρίτη, Μανώλης Πολυκρέτης, Ιερώνυμος Ρεμούνδος, Μανώλης Σαντοριναίος, Μάκης Σορολοπίδης, Μαρία Τσακωνιάτη, Γιάννης Φραντζέσκος, Θανάσης Καμβύσης, Μανώλης Μπαρδάνης.

Εργαστήριο Παιδικής Ζωγραφικής από το Εργαστήριο Παιδικής Τέχνης της Φιλίππας Φλώρακα:
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 7.00 μ.μ «Τα παιδιά ζωγραφίζουνε τη Νάξο». Για παιδιά ηλικίας 4-14 ετών.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Χώρας, από τη Φιλίππα Φλώρακα.

Παραδοσιακό Μαγείρεμα Ναξιώτικης συνταγής: Ο Νάξιος σεφ Δημήτρης Παπαδόπουλος μαγειρεύει ζωντανά ναξιώτικες παραδοσιακές συνταγές με ντόπια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς.

Παραδοσιακά Κοτσάκια (στιχάκια) Νάξου: Η λαϊκή στιχουργός Γιαννούλη Ελένη θα παρουσιάσει ναξιώτικα κοτσάκια, λαϊκούς στίχους.

Προβολή Ταινίας «Ζορό ο Γάτος»: Για πρώτη φορά ένα ελληνικό στρουμπουλό γατί «αφηγείται» τη ζωή και την καθημερινότητά του στη μεγάλη οθόνη.



Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!