«ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΠΑΧΑΟΥΕΡ» ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΒΙΟΛΟΝΙΣΤΕΣ

Στη µνήµη του Χρήστου Λαµπράκη, στον οποίο ανήκει η ιδέα για τη θέσπιση των βραβείων, είναι αφιερωµένος ο φετινός διαγωνισµός των βραβείων «Τζίνα Μπαχάουερ». Φέτος προκηρύχθηκε διαγωνισµός βιολιού από το Ισπανικό Σωµατείο «Κόσµος εν Αρµονία», µε πρόεδρο την πριγκίπισσα Ειρήνη, και απευθύνεται σε νέους βιολονίστες, ηλικίας 18 έως 27 ετών, που βρίσκονται στο µεταβατικό στάδιο τελειοποίησης των σπουδών τους και έναρξης της σταδιοδροµίας τους. Το σωµατείο θα χρηµατοδοτήσει τον νικητή του διαγωνισµού για την τελειοποίηση των σπουδών του στο εξωτερικό για το ακαδηµαϊκό έτος 2011-2012 και θα προωθήσει τις πρώτες καλλιτεχνικές του εµφανίσεις στην Ελλάδα και την Ισπανία.

Πρόεδρος της Επιτροπής του διαγωνισµού, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα είναι ο σολίστ Λεωνίδας Καβάκος.

Την οργανωτική και επικοινωνιακή στήριξη του διαγωνισµού προσφέρει ο Σύλλογος «Φίλοι της Μουσικής». Για τη συµµετοχή τους οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν φάκελο µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, καθώς επίσης και CD µε την παρουσίαση καθορισµένου προγράµµατος.

Οσοι επιλεγούν θα κληθούν να διαγωνιστούν σε κλειστή ακρόαση που θα πραγµατοποιηθεί τον Ιούνιο του 2011 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να έχουν κατατεθεί µέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.sfm.gr και στο τηλ. 210-7282.713



ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!