«Νότες ελπίδας» στους καρκινοπαθείς

Νότες Ελπίδας" θα χαρίσουν στους καρκινοπαθείς δέκα μουσικά σχήματα και μπάντες της Θεσσαλονίκης με μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στις 20.00 στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα στα Λαδάδικα (Βαϊου 5-Πλατεία Μοριχόβου). Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-θράκης στην προσπάθειά του για τη παροχή βοήθειας και την υποστήριξη της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των ασθενών. Στην εκδήλωση, που φέρει τον τίτλο “Νότες Ελπίδας. Είμαστε όλοι μαζί” συμμετέχουν οι: Νίκος Κατσίκας, Κρουστόφωνο, Γιώργος Οικονόμου, Ραχήλ Τσελεμπίδου και Γιάννης Κυρατσός. Broken Tempo, Ca Calmo, Lemonade on Stage, Κουαρτέτο Νατάσα & Λάκης Τζίμκας, Pure, Zak Stefanou& Chroma. Η τιμή εισόδου είναι 6 ευρώ χωρίς ποτό.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, Περσεφόνη Μήττα, ευχαριστώντας τους διοργανωτές της εκδήλωσης για την προσφορά τους επισήμανε ότι ο Σύλλογος λειτουργεί εδώ και 25 χρόνια χάρη στην προσφορά των εθελοντών.

“Η ζωή υπάρχει και είναι μέσα μας, αρκεί να της δώσουμε ώθηση. Στα 25 χρόνια της λειτουργίας του Συλλόγου μας μόνο το 1/5 από τα 6.000 μέλη μας έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι η ζωή υπάρχει. Δυστυχώς όμως η Πολιτεία δεν “υπάρχει” πλέον. Χάνουμε τη δουλειά μας και μαζί χάνουμε τα φάρμακα και τη περίθαλψη. Τα νοσοκομεία αδυνατούν να περιθάλψουν τους ασθενείς που καλούνται να πληρώσουν τη στιγμή που οι περισσότεροι, λόγω των περικοπών και των φόρων, δεν έχουν χρήματα” τόνισε η κ. Μήττα.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να κόψουν το τσιγάρο λέγοντας ότι έχουν ευθύνη να κρατήσουν “καθαρά” τα όργανά τους.

“Πριν από 25 χρόνια βρέθηκα αντιμέτωπη με τρεις διαφορετικούς καρκίνους από τους οποίους ο ένας ήταν επιθετικός. Επειδή ήμουν αθλήτρια δεν κάπνισα ποτέ, είχα καθαρά όργανα και αυτά με βοήθησαν να ξεπεράσω τον καρκίνο. Μπορείτε να κόψετε το τσιγάρο, δεν είναι δύσκολο, αρκεί να το θέλετε” πρόσθεσε η κ. Μήττα.
agelioforos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!