Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και του υπουργείου Τουρισμού

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο διευθυντής του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Ιωακειμίδης.
Σύμφωνα με το in.gr, επισημάνθηκε ότι στόχος αυτής της κοινής πρωτοβουλίας είναι η προβολή της χώρας και η προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας και της εικόνας της Ελλάδας, καθώς και η προώθηση της Θεσσαλονίκης ως προορισμού πολιτιστικών εμπειριών.
Η συνεργασία των δύο πλευρών μεταξύ άλλων προβλέπει:
Σύνδεση του διαδικτυακού τόπου του Μουσείου Φωτογραφίας με τον αντίστοιχο του ΕΟΤ, καθώς και με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα διαδραστικό «βήμα» επικοινωνίας των πολιτιστικών δρώμενων στη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα γενικότερα. Αντίστοιχα ο ΕΟΤ θα συνδεθεί με το portal του Μουσείου Φωτογραφίας για την προώθηση και προβολή συγκεκριμένων πολιτιστικών εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας.
Κατάρτιση από κοινού, προγράμματος προωθητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, εκθέσεων, δρώμενων κ.α. στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κοινές δράσεις προώθησης και προβολής σε αγορές-στόχους κοινής επιλογής.
Στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και σε λοιπές διοργανώσεις όπου συμμετέχει ή διοργανώνει ο ΕΟΤ, θα διανέμεται υλικό του Μουσείου Φωτογραφίας.
Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης θα συνεργάζεται με τον ΕΟΤ για τη διοργάνωση ημερίδων, συνεδρίων, παρουσιάσεων, συνεντεύξεων Τύπου και λοιπών προωθητικών εκδηλώσεων, στις αίθουσες και τους χώρους εντός των εγκαταστάσεων του με πλήρη τεχνική υποστήριξη, καθώς και με την προμήθεια αντικείμενων τα οποία διατίθενται στο πωλητήριό του.
thestival.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012,Φωτογραφίες :Άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας 2012