Κουφονήσια:Up Festival 2014

 

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Up Festival δίνει το «παρών» στα Κουφονήσια, με καλλιτέχνες που τράβηξαν την προσοχή το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για το μοναδικό ελληνικό φεστιβάλ, όπου οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το κοινό σε μια ολοήμερη τριήμερη γιορτή πάνω στην παραλία. Από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου ο χρόνος σταματάει και όλα γίνονται μουσική. Και φυσικά, με ελεύθερη είσοδο.
 Στο φετινό Up Festival συμμετέχουν σχήματα όπως οι Baby Guru, οι Α Victim of Society, οι Electric Litany, οι Noise Figures, o Moa Bones και ο Leon of Athens που ξεχώρισαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία μουσική σκηνή με ισχυρές βάσεις και διεθνή απήχηση.

Από το line up δεν θα μπορούσαν να λείπουν δύο ελληνικά σχήματα που ακολουθούν τον δικό τους δρόμους στο εγχώριο μουσικό γίγνεσθαι, οι αντισυμβατικοί Xaxakes και οι ανατρεπτικοί Burger Project. Πρόκειται για συγκροτήματα που δίνουν νόημα στη λέξη «φεστιβάλ» καθώς στο live περασμά τους, συνήθως δεν αφήνουν τίποτε όρθιο.

Με την «ιερή» τριάδα της ροκ, Γιάννη Αγγελάκα, Παύλο Παυλίδη και Last Drive ολοκληρώνεται το line up της 4ης έκδοσης του Up Festival.



UP FESTIVAL | 17-19 Ιουλίου 2014
Καλόφεγγο bar, Παραλία Πορί, Κουφονήσια
Είσοδος ελεύθερη

Τοποθεσία & Πρόσβαση:
www.upfestival.gr/topothesia-prosvasi

Περισσότερες πληροφορίες:
www.upfestival.gr
www.facebook.com/stinadeiaparalia

 

Το Up Festival θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Πορί, στα Κουφονήσια από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου.  Ωστόσο, το πάρτι αρχίζει νωρίτερα. Στις 14 Ιουνίου ξεκινά η «προθέρμανση» με με ένα warm up party 6 D.O.G.S., ενώ αναμένονται εξεζητημένα events που θα λάβουν χώρα στο νησί πριν, κατά τη διάρκεια και την επομένη του φεστιβάλ.


Η σάλπιγγα έναρξης των εορτασμών θα σημάνει το βράδυ της 16ης Ιουλίου και η λήξη κάποια στιγμή στις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Ιουλίου.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!