Αντίπαρος, 8η Πανελλαδική Συνάντηση Φουσκωτών σκαφών : Η συνάντηση των φουσκωτών σκαφών και φέτος στέφθηκε με επιτυχία



Η 8η Πανελλαδική  Συνάντηση Φουσκωτών σκαφών πραγματοποιήθηκε στην Αντίπαρο στις 21, 22 και 23 Ιουνίου 2013.
Το νησί και οι φιλόξενοι κάτοικοί του υποδέχτηκαν περίπου εκατό φουσκωτά σκάφοι, και περί τα 300 άτομα πληρώματα αυτών.
Τα σκάφη δεκαέξι ομίλων   μεταξύ των οποίων: ΟΦΣΕ, ΙΑΣΩΝ,ΝΑΥΤΙΛΟΣ,ΛΕΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ,ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ, ΣΥΡΟΥ, ΧΑΝΙΩΝ, ΚΩ, ΧΙΟΥ, αφού απέπλευσαν  από διάφορες περιοχές, πλέοντας σε θάλασσες με πολλά μποφόρ και δεχόμενα  τα πλρώματά τους  πολύ νερό,   τελικά έδεσαν στο λιμάνι του νησιού.
Η πολύ καλή οργάνωση, διάδραση τόσο από την πλευρά των ομίλων, αλλά και του Δήμου,των τοπικών παραγόντων, επιχειρηματιών και κατοίκων  του νησιού, είχε ως αποτέλεσμα την αναντίλεκτη επιτυχία της  όλης εκδήλωσης.

Το συγκρότημα του Μιχ. Μαραγκάκη την πρώτη μέρα με τη μουσική και τα τραγούδια  διασκέδασαν ντόπιους και επισκέπτες , παρασύροντας τους στο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Επίσης προσφέρηκαν παραδοσιακά προιόντα ντόπια,  και κρητικά.
Φανερή η διάλληλη  διάθεση για διασκέδαση και η όσμωση των πληρωμάτων και τη δεύτερη μέρα στο beach  party, όπου τα δρώμενα  που συνέβησαν εκεί δεν περιγράφονται.
Βεβαια δόθηκε η ευκαιρία στα πληρώματα να γνωρίσουν το νησί, τις ομορφιές του: τα στενά δρομάκια,τις παραλίες, τα μαγαζιά με τα υπέροχα φαγητά, επίσης επισκεύφτηκαν  το Δεσποτικό,το Σπήλαιο και το παραδοσιακό οικισμό .

























































Καλές θάλασσες.

γιωργος ξηρος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!