Το Scottish Maritime Museum δημιουργεί νέο διαδικτυακό πρόγραμμα μάθησης λόγω covid 19

 


Το Σκωτσέζικο Ναυτικό Μουσείο προσφέρει σε 16 τοπικά δημοτικά σχολεία  διαδικτυακό πρόγραμμα μάθησης .Έτσι  εργαστήρια που συνδέονται με μαθήματα Stem θα είναι διαθέσιμα  σε αυτά τα  τοπικά σχολεία.  Το πρόγραμμα Skip to shore  περιλαμβάνει δύο ζωντανές συνδέσεις μέσω διαδικτυακών πλατφόρμων με τους μουσειοπαιδαγωγούς του μουσείου.

Το πρόγραμμα για τα μικρά παιδιά θα έχει εργαστήρια που εξετάζει τις αρχές   πίσω από τον σχεδιασμό ενός πλοίου και θα διερευνά την ιστορική σημασία των ατμόπλοιων για τις νησιωτικές κοινότητες.

Τα μεγαλύτερα παιδιά θα είναι σε θέση να διερευνήσουν θέματα, όπως τον κώδικά Μορς ως θαλάσσιο σωστικό μέσο σε μία δραστηριότητα με βάση τον Τιτανικό, καθώς και να μάθουν την άνωση του Αρχιμήδη "Εύρηκα"

Οι ζωντανές δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν αντικείμενα "unboxinh" από τη συλλογή Εθνικής ναυτικής κληρονομιάς του μουσείου. Η Claire Munro μουσειοπαιδαγωγός δήλωσε "ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τα νέα εργαστήρια μάθησης Skip to shore . Έχουμε ένα καθιερωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα οπότε ήταν φυσικό να το μεταφέρουμε στα σχολεία για μία ζωντανή μαθησιακή εμπειρία, υποστηρίζοντας νέους τρόπου εκπαίδευσης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές".

 Το Lockdown απέδειξε ότι η τεχνολογία θα διαδραματίσει αυξημένο ρόλο για το μέλλον των μουσείων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!