Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο: Παράταση έως 26/2/2017 η παρουσίαση της περιοδικής έκθεσης «Ερμιτάζ: Πύλη στην Ιστορία»


 Μεγάλο το ενδιαφέρον του κοινού για την περιοδική έκθεση «Ερμιτάζ: Πύλη  στην  Ιστορία» του Βυζαντινού και Χριστιανικού μουσείου, με τον  μεγάλο αριθμό των ατόμων που το επισκέπτονται. Για το λόγο αυτό η παρουσίαση της έκθεση παρατάθηκε έως 26/2/2017.

Το συγκεκριμένο μουσείο τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μία νέα πολιτική με στόχο να είναι ένα σύγχρονο μουσείο, ανταποκρινόμενο στα νέα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα και στις απαιτήσεις του υπάρχον και εν δυνάμει κοινού.   Έτσι στα πλαίσια της εξωστρέφειας μέρος της οποίας είναι και οι συνεργασίες με άλλα μουσεία εντός και εκτός Ελλάδος δημιούργησε αυτή την έκθεση.  


Εξαιρετικά τα εκθέματα, λίγα, αλλά νομίζω ότι σημασία στις  εκθέσεις τους τα σύγχρονα μουσεία πρέπει να δίνουν όχι στην ποσότητα , αλλά στην ποιότητα, ώστε έτσι να εξυπηρετείται η περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική βιωσιμότητά τους.
Οι άνθρωποι του μουσείου χωρίς το αυστηρό ύφος, με διάθεση φιλοξενίας. Το καφέ στο πίσω μέρος του μουσείου με την πολύ ωραία θέα, την καλή εξυπηρέτηση και την ποιότητα σε προκαλεί να ξανάρθεις.
  κλικ εδώΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012,Φωτογραφίες :Άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας 2012