Μαρούσι:Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας θα παραμείνει ανοικτό έως τις 20.00 στις 5 Οκτωβρίου



Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Δήμου Αμαρουσίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου), θα παραμείνει ανοικτό από τις 08:00 έως τις 20:00, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί το Μουσείο και κατά τις απογεματινές ώρες και να γνωρίσει τα πλούσια εκθέματά του.


Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Αμαρουσίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ελλάδας σε αριθμό και πληρότητα ταριχευμένων εκθεμάτων.

Στον ελκυστικό χώρο του, ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου, η συλλογή από πτηνά, θηλαστικά, ερπετά , έντομα, κρανία, φωλιές και κογχύλια από την Ελλάδα και από άλλα μέρη του κόσμου, παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει και να αγαπήσει την φύση, να αναπτύξει περιβαλλοντική συνείδηση και κατά συνέπεια, να δραστηριοποιηθεί με εθελοντικές δράσεις για την προστασία της.


Παράλληλα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας συμβάλει και στην προαγωγή της επιστημονικής έρευνας για το φυσικό περιβάλλον, μέσω των δραστηριοτήτων που αναλαμβάνει τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο.
ΠΗΓΉ:zougla.gr

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!