Τα κόμικς του Αρκά στο Βόλο και στη ΘεσσαλονίκηΣτο Βόλο έχουν τη ευκαιρία το κοινό στις 18-19-20 Μαΐου 2018  στο Θέατρο «Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας» Χατζηαργύρη & Ρήγα Φεραίου τηλ: 2421025363 & 2421033692) και στη Θεσσαλονίκη  στις 22-23-24 Μαΐου 2018, στο Fargani Art, Αγίου Παντελεήμονος 10 (τηλέφωνο 2310208007, ώρα παράστασης 21:15) να παρακολουθήσουν  με τη μορφή θεατρικής παράστασης τα κόμικς και τους  ήρωες του Αρκά, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους - για δεύτερη χρονιά - στο θέατρο "Σημείο", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν (στις 22, 23 και 23 Μαΐου) την παράσταση “ Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”,  Μέσα απ' αυτήν, θα αναδυθούν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ηρώων που πρωταγωνιστούν στα κόμικς Η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης», οι “ Χαμηλές Πτήσεις”, ο «Καστράτο», το «Μαλλί με Μαλλί».
“ Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το "τέρας" που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Σ' ένα κομμωτήριο, οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν”, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Στη “ Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012,Φωτογραφίες :Άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας 2012