31/12/2017 Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στο ΚΠΙΣΝ



Την τελευταία ημέρα του έτους, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και να αλλάξουν χρόνο με μουσική, χορό, κεράσματα και πολλές εκπλήξεις στον μαγευτικά φωταγωγημένο χώρο του.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της Παραμονής θα ξεκινήσουν από το πρωί με ένα ιδιαίτερο show με πατίνια, εντυπωσιακούς ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και ακροβάτες που θα γεμίσουν την Αγορά!

Την αλλαγή της χρονιάς, θα σηματοδοτήσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων ακριβώς τα μεσάνυχτα και αμέσως μετά θα ακολουθήσει πάρτι με ήχους Jazz, Hip-Hop, Soul και Electronica. ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Όσοι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική προεγγραφή θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ξεκινήσουν το 2018 δυναμικά, συμμετέχοντας στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το SNF RUN: 2018 FIRST RUN, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου! Μία αισιόδοξη γιορτή, ένας μεταμεσονύκτιος αγώνας δρόμου 4 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το ΚΠΙΣΝ. Ο Πρωτοχρονιάτικος αγώνας πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ.

Τέλος, το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ το οποίο έχει ήδη υποδεχθεί ήδη πάνω από 10.000 πατινέρ, ειδικά για αυτή τη νύχτα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 02.00 το πρωί, όπως και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στο σύνολό του.

Οι Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!