Το Avaaz είναι το παγκόσμιο κίνημα που φέρνει την φωνή των πολιτών στο επίκεντρο των πολιτικών αποφάσεων

Το Avaaz σημαίνει 'φωνή' σε πολλές γλώσσες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Ιδρύθηκε το 2007 με μια βασική, δημοκρατική αποστολή: να οργανώσει και να κινητοποιήσει πολίτες απ'όλη την υφήλιο για να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο που ζούμε και στον κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλαμε.

Το Avaaz κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα μέσα από δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα, από διαφθορά και φτώχια μέχρι ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή. Το μοντέλο διαδικτυακής οργάνωσης του Avaaz επιτρέπει σε χιλιάδες πολιτικές δράσεις, μικρές ή μεγάλες, να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή, συλλογική δύναμη. (Δες μερικές απ’τις επιτυχίες μας εδώ.)


Το κίνημα του Avaaz οργανώνει πολιτικές εκστρατείες σε 18 γλώσσες και λειτουργεί με μια βασική ομάδα προσωπικού που είναι διασκορπισμένη στις 6 ηπείρους αλλά και με χιλιάδες εθελοντές. Μαζεύουμε υπογραφές, χρηματοδοτούμε ενημερωτικές καμπάνιες στα ΜΜΕ, στέλνουμε emails, διοργανώνουμε διαδηλώσεις, πορείες και αποστολές, μαζεύουμε χρήματα για ποικίλους σκοπούς και ασκούμε πολιτική πίεση σε κυβερνήσεις. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι απόψεις και οι αξίες των πολιτών του κόσμου όχι μόνο ακούγονται αλλά και κατευθύνουν πολιτικές αποφάσεις που μας αφορούν όλους.
http://www.avaaz.org/el/about.php

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!