Ενημερωτική Ημερίδα – 25 Φεβρουαρίου 2015-Υποψήφια για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 προτείνεται η Τρίπολη Αρκαδίας

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ανάδειξη μίας πόλης της Ελλάδας ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης έτους 2021», η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, με θέμα «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 – Ενημέρωση και οδηγίες προς τις υποψήφιες πόλεις», την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στο αμφιθέατρο του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, Αθήνα. Ώρα έναρξης: 09:30 π.μ.
Σκοπός της ημερίδας είναι η παροχή πληροφοριών για τον θεσμό, τα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων, η παρουσίαση καλών πρακτικών καθώς και η παροχή οδηγιών, με σκοπό την αρτιότερη συμπλήρωση των σχετικών εντύπων. Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι της Δ/νσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του ΥΠΠΟΑ, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και εκπρόσωποι πόλεων που φιλοξένησαν ή θα φιλοξενήσουν τον θεσμό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το:
Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού
Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης
Τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ερμού 17 – Αθήνα
Τηλ.: 210.3313848 – 210.3230323
Αρμόδιες: κ. Γαρυφαλλιά Γκανή/ κ. Ειρήνη Κομνηνού


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!