Χάκερ έκλεψαν το σενάριο της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Λος Αντζελες 
Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο Spectre άρχισαν τα προβλήματα: Μία πρώιμη εκδοχή του σεναρίου εκλάπη από χάκερ, οι οποίοι κατάφεραν να διεισδύσουν στους υπολογιστές του στούντιο της Sony Pictures.

Όπως πληροφορήθηκαν οι παραγωγοί των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, οι χάκερ κατάφεραν στις 24 Νοεμβρίου να απενεργοποιήσουν το δίκτυο υπολογιστών της Sony και να κλέψουν μεταξύ άλλων και μια εκδοχή του σεναρίου της ταινίας. Η επίθεση κατά της Sony Pictures είναι μια από τις πιο σοβαρές κυβερνοεπιθέσεις κατά εταιρείας στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Η Eon Productions ανησυχεί ότι οι αυτοί που θα προμηθευτούν το σενάριο από τους χάκερ μπορεί να επιδιώξουν τη δημοσίευση του περιεχομένου» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής, προειδοποιώντας ταυτόχρονα ότι το σενάριο προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Εκπρόσωπος της Sony, πάντως διευκρίνισε πως η είδηση ότι το στούντιο της εταιρείας σταμάτησε όλες τις παραγωγές μεταξύ των οποίων και αυτή του Spectre μετά την κυβερνοεπίθεση είναι αναληθής «Οι παραγωγές μας τρέχουν κανονικά» ανέφερε στο Reuters, ο Ρόμπερτ Λάουσον.

Η 24η ταινία με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ και τίτλο Spectre αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου του 2015.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίτερα τον Δεκέμβριο. Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι και ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες αποκάλυψαν τον τίτλο, το καστ των ηθοποιών και το νέο αυτοκίνητο της ταινίας, αλλά δεν είπαν παρά λίγες πληροφορίες για την πλοκή.

Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι από τις πιο προσοδοφόρες δουλειές της Sony Pictures καθώς η τελευταία παραγωγή του 007 με τίτλο Skyfall έφερε στα ταμεία ποσό 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων περισσότερα χρήματα δηλαδή από κάθε άλλη ταινία του κινηματογραφικού πράκτορα.
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!