ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣΠαρά τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι μπόρες ξεκίνησαν από χθες οι εκδηλώσεις και θα συνεχιστούν και σήμερα στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής της 21 Ιουνίου ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής  , με σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε πολιτιστικούς χώρους, κλειστούς και ανοικτούς, σε ολόκληρη την επικράτεια.
Το Μουσείο Ακρόπολης παράλληλα με την εορτή των γενεθλίων του και το πρόγραμμα ψηφιακής αποκατάστασης των γλυπτών του Παρθενώνα που παρουσιάζεται, συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής με τη συναυλία  που πραγματοποιήθηκε χθες στο προαύλιο χώρο του μουσείου.
Τα γενέθλια το Μουσείο Ακρόπολης με την ψηφιακή τεχνολογία: Τρισδιάστατα γλυπτά
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, μέχρι το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και από εκεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, Μουσεία και χώροι πολιτισμού θα πλημμυρίσουν νότες.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις δωρεάν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012,Φωτογραφίες :Άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας 2012