Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣΠαρά τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι μπόρες ξεκίνησαν από χθες οι εκδηλώσεις και θα συνεχιστούν και σήμερα στο πλαίσιο εορτασμού της Ευρωπαϊκής ημέρας μουσικής της 21 Ιουνίου ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής  , με σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε πολιτιστικούς χώρους, κλειστούς και ανοικτούς, σε ολόκληρη την επικράτεια.
Το Μουσείο Ακρόπολης παράλληλα με την εορτή των γενεθλίων του και το πρόγραμμα ψηφιακής αποκατάστασης των γλυπτών του Παρθενώνα που παρουσιάζεται, συμμετέχει στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής με τη συναυλία  που πραγματοποιήθηκε χθες στο προαύλιο χώρο του μουσείου.
Τα γενέθλια το Μουσείο Ακρόπολης με την ψηφιακή τεχνολογία: Τρισδιάστατα γλυπτά
Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, μέχρι το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και από εκεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Δελφών, Μουσεία και χώροι πολιτισμού θα πλημμυρίσουν νότες.

Το κοινό μπορεί να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου