Διαγωνισμός φωτογραφίας από EWEA - GWECΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ένωση Αιολικής Ενέργειας (EWEA) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενέργειας (GWEC) προκήρυξαν παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Ανακαλύψτε ιστορίες αιολικής ενέργειας».
Η αιολική ενέργεια θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά, για αρχάριους και για επαγγελματίες φωτογράφους, "πηγή έμπνευσης" και μπορούν να υποβάλουν στο διαγωνισμό μέχρι και τρεις φωτογραφίες συνοδευόμενες από μικρό κείμενο που θα περιγράφει τι σημαίνει για αυτούς η αιολική ενέργεια. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 5η Μαΐου 2013. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παγκόσμια Ημέρα του Ανέμου –15 Ιουνίου 2013–, την ημέρα όπου όλος ο πλανήτης «ανακαλύπτει τη δύναμη του ανέμου».

Ο πρώτος νικητής θα λάβει δωροεπιταγή 1.000 ευρώ της Amazon. Τα δεύτερα βραβεία (δωροεπιταγή 250 ευρώ) θα απονεμηθούν ανά περιοχή. Οι φωτογραφίες που θα κερδίσουν, θα εκτεθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες τον Ιούνιο και θα δημοσιευθούν στα περιοδικά 'Recharge' και 'Wind Directions'.

express.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012,Φωτογραφίες :Άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας 2012