Οι γυναίκες των Oscars 2013

Αν η 85η Τελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ δεν άξιζε για τίποτε άλλο, άξιζε για τις γυναικείες φιγούρες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater.
Από την Κουαβένζανε Γουόλις που τα πήγε μια χαρά μέχρι τη Σαρλίζ Θερόν που έκοψε ανάσες κι από τα κοριτσίστικα κέφια της Τζένιφερ Λόρενς ή της Κρίστεν Στιούαρτ μέχρι την πείρα μιας Τζέιν Φόντα, οι γυναίκες που πέρασαν, χθες βράδυ, από το Hollywood Boulevard έγραψαν τη δική τους ιστορία. Παρακάτω ρίχνουμε μια ματιά σ' εκείνες που μας άρεσαν και που έκαναν την απονομή των Οσκαρ αληθινά... σκανδαλιστική!
To κεφάλαιο Σαρλίζ Θερόν
Ηταν η ωραιότερη παρουσία των φετινών Οσκαρ. Κατ' αρχή, γιατί έδειχνε κάπως έτσι:
theron01
Επειτα, το απρόσμενο χορευτικό ντουέτο της με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ (εκείνη δυο μέτρα γυναίκα κι εκείνος πρώην στρίπερ νυν σφίχτης), ήταν απίστευτα αιθέριο και χαριτωμένο και μεταξύ των δυο υπήρχε και μια παλιομοδίτικη χημεία.
therondance01
therondance02
Και, τέλος, μέσα στην παράνοια της οσκαρικής βραδιάς, έμοιαζε εξαιρετικά άνετη, διασκέδασε που ο Ντάστιν Χόφμαν (γιατί ο παλιός γνωρίζει και τολμά) τη φλέρταρε on stage κι έκανε και κομπλιμέντα στην Εϊμι Ανταμς για το φόρεμά της.
theron02
H Είμι Ανταμς είναι fun!
Παρά το άγχος της υποψηφιότητάς της, η Εϊμι Ανταμς έμοιαζε να συνδυάζει το ρομαντισμό με το party girl σε ιδανική ισορροπία και φορούσε και το πιο ατμοσφαιρικό φόρεμα της απονομής.
adams01
adams02
Η κυρία Αφλεκ
Αντί να μπει στη σκιά του συζύγου, του οποίου άλλωστε ήταν και η μέρα, η Τζένιφερ Γκάρνερ κατάφερε την ιδανική ισορροπία υποστήριξης και αυτάρκειας. Η στιγμή, δε, που ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Τζέσικα Τσαστέιν, ήταν από τις ομορφότερες της βραδιάς.
garner
Tο καναρινί της Τζέιν Φόντα
Εχει ξετρελλαθεί με το twitter account της, είναι πιο όμορφη απ' ό,τι όταν έβγαινε με τον Τεντ Τέρνερ, είναι 76 χρόνων και τολμά περισσότερα απ' όσα ηθοποιοί με τα μισά της χρόνια.
fonda
Τα κόκκινα της Τζένιφερ Ανιστον
Επιτέλους! Η Τζένιφερ Ανιστον φόρεσε χρώμα, πήρε αλά μπρατσέτα τον καλό της Τζάστιν Θερού, ή τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στη σκηνή και ξαλεγράρισε!
aniston
Η τούμπα της Τζένιφερ Λόρενς
Δε μας άρεσε το φόρεμα - τούρτα, ούτε η δήθεν έκπληξη κι αμηχανία όταν κέρδισε το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Αλλά πρέπει να της το αναγνωρίσουμε: η Τζένιφερ Λόρενς ξέρει ακόμα και να πέφτει με χάρη, σαν κύκνος, μέρος κι αυτό μιας bubbly προσωπικότητας και μιας πολύ νέας ηθοποιού που απολαμβάνουμε να βλέπουμε στις ταινίες.
jen
Η μαμά του Μπράντλεϊ Κούπερ
Οχι για το καμάρι που έχει για το γιο της, ούτε για την τεράστια διαφορά ύψους, αλλά για το αθλητικό παπούτσι!
mom
Αντέλ
Σαν τη μύγα μες στο γάλα, πληθωρική, με την έντονη κόκνεϊ προφορά της μπροστά στα χολιγουντιανά μικρόφωνα, ξετίναξε το «Skyfall» στη σκηνή, έμοιασε και λίγο μπλαζέ με την όλη διοργάνωση, τσίμπησε το Οσκαρ της, έριξε και το κλάμμα της τελικά από συγκίνηση, ένας απολαυστικός χείμαρος.
adele
Η τρελλο-Ελενα
Μοιάζουν να διασκεδάζουν τρομερά μαζί, είναι η προσωποποίηση του ατυχήματος μόδας - ή και του πραγματικού ατυχήματος στην περίπτωση του Τιμ Μπάρτον - αλλά η κάθε εμφάνιση της Ελενα Μπόναμ Κάρτερ είναι μια νέα περιπέτεια!
helena
Τζέσικα Τσαστέιν, old school
Μέσα σε δυο χρόνια έγινε it girl, μια από τις πιο ευμετάβλητες, ικανές ηθοποιούς της εποχής και, ταυτόχρονα, σκεπάζεται κι από μια λάμψη παλιού σινεμά...
chastain
Κριστίν Τσένογουεθ για hostess!
Μα γιατί, γιατί η υπέροχη μικροσκοπική ηθοποιός και τραγουδίστρια, που όταν μιλάει είναι σα να έχει καταπιεί ήλιο αλλά όταν τραγουδάει κάτι μαγικό συμβαίνει, να μην είναι παρουσιάστρια της τελετής φέτος; Καλύτερα θα περνούσαμε...
chenoweth
Οι Κυρίες
Ηταν το highlight της φετινής απονομής: η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, σε μεγάλες φόρμες, να παραδίδει μαθήματα δύναμης κι αυτοπεποίθησης και η Σίρλεϊ Μπάσεϊ, με τη φωνή λιγο αλλιωμένη αλλά το glam στο ζενίθ.
barbra
Κουαβένζανε Γουόλις is the man
Είναι μόνο 9 χρόνων - 6 όταν γύρισε το «Beasts of the Southern Wild» - αλλά κάθε άλλο παρά ντροπαλή. Πραγματική τσαούσα και απολαυστική παρλαπίπα, είπε στους δημοσιογράφους ότι θα ήθελε στο κόκκινο χαλί να δει τον Νέμο, ότι ανυπομονεί να τελειώσει η τελετή για να φάει πίτσα κι έκανε και προσεγμένη επιλογή στις... φίλες της για τη βραδιά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της με τη Χάλι Μπέρι και την Τζέσικα Τσαστέιν.
quav
H Κορίν Μπίσοπ
«Ελα να γνωρίσεις τους φίλους του μπαμπά...» Η κόρη του Τζέιμι Φοξ έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο.
foxx
Χρόνια πολλά Εμανουέλ Ριβά
Με γαλλική αφαιρετικότητα στο ντύσιμο και γλυκό χαμόγελο, η γυναίκα - θρύλος του ευρωπαϊκού σινεμά έκλεισε τα 86 στο ωραιότερο, προσωπικό της πάρτι.
riva
Oι πατερίτσες της Κρίστεν Στιούαρτ
Δε μας άρεσε, αυτή τη φορά, το φόρεμά της, μας άρεσε όμως το πώς χειρίστηκε το... αξεσουάρ της. Με θάρρος παρά τη μακριά δαντελένια ουρά και με λίγη... βοήθεια από τις φίλες της (Τζένιφερ Λόρενς), η Κρίστεν Στιούαρτ περπάτησε στο κόκκινο χαλί, φωτογραφήθηκε, απένειμε βραβείο, λίγο στραπατσαρισμένη αλλά παρούσα!
kristen01
kristen02
Ρεμπέκα Μίλερ, χαρά στο κουράγιο σου!
Είναι πολύ όμορφη, αλλά εδώ και χρόνια προσπαθεί επιμελώς να το κρύβει. Μεγάλωσε ως κόρη του Αρθουρ Μίλερ και ζει ως σύντροφος του Ντάνιελ Ντέι-Λούις. Πόσα αποθέματα αντοχής χρειάζεται αυτό; Ο Ντέι-Λούις, άλλωστε, την ευχαρίστησε με ιδιαίτερη τρυφερότητα (λίγο ενοχική) στον ευχαριστήριο λόγο του, λέγοντας ότι εκείνη έχει αναγκαστεί να ζει με πολλούς άντρες - τους ήρωες που ενσαρκώνει ο ηθοποιός και μεταφέρει και στην πραγματική του ζωή.
miller
Σάλι Φιλντ. We really liked her.
Μπορεί να μην κέρδισε τελικά το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, αλλά η Σάλι Φιλντ σ' αυτήν εδώ τη σεζόν των βραβείων εμφανίστηκε ωραιότερη παρά ποτέ, γεμάτη αυτοπεποίθηση κι έπιασε και φιλενάδα την Τζένιφερ Λόρενς που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί εκδηλώνει το θαυμασμό της για το ταλέντο της.
field
Το μεταλλιζέ σου πάει πολύ
Ηταν αναμφισβήτητα η νέα τάση στη μόδα που επιβεβαιώθηκε στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ: το σκούρο, μεταλλικό, φουτουριστικό και αιχμηρό look. Κατά τη γνώμη μας, πιο ωραία το φόρεσε η Στέισι Κίμπλερ. Το ύφασμα παχαίνει ακόμα και αυτήν τη Νικόλ Κίντμαν με τη ζώνη - Μπάτμαν. Η Χάλι Μπέρι το γύρισε σε Κλεοπάτρα. Η Νόρα Τζόουνς σε Πιρέλι. Η Ναόμι Γουοτς περιμένει να διακτινιστεί. Και η Ιβ Χιούσον, η δεσποινίς Μπόνο, δεν έχει ακόμα το θάρρος να το επιβάλλει, τουλάχιστον όχι όταν βγαίνει με τον μπαμπά.
metal
Σαμάνθα Μπαρκς
Τόσο στη βραδινή της, αποκαλυπτική αλλά κομψή εμφάνιση, όσο και στο μουσικό νούμερο από τους «Αθλιους», σκοτεινή, σοβαρή και με υπέροχη φωνή, η Σαμάνθα Μπαρκς, η αλλιώτικη Επονίνα, λέμε ότι ήρθε για να μείνει.
barks
Τα outsiders
Δεν ήταν από τα ονόματα που απασχόλησαν τα βραβεία, αλλά η παρουσία τους συζητήθηκε έντονα. Η Ολίβια Μαν αποκτά σιγά-σιγά φανατικό κοινό με μικρούς, προσεγμένους ρόλους και μεγάλα, προσεγμένα φορέματα. Η Τζορτζίνα Τσάπμαν δεν είναι απλώς "η κυρία Χάρβεϊ Γουάινσταϊν", ούτε μόνο καλλονή, είναι η ιδρύτρια της Marchesa που, παρεμπιπτόντως, έντυσε τις μισές προσκεκλημένες της βραδιάς.
chapman
H Μέριλ Στριπ
Γιατί η συνάντησή της με τον Ντάνιελ Ντέι-Λούις έμοιαζε με κάτι εξωπραγματικό.
meryl


ΠΗΓΗ: FLIX.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!