ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΡΙΤΗΣ 22-1-2013


Εγκαίνια ομαδικής εικαστικής έκθεσης με τίτλο «Τέχνη στο πατάρι» στις 8.30μ.μ. στην αίθουσα τέχνης του Ιανού (Σταδίου 24).
Η έκθεση «Σύγχρονη Νορβηγική Αρχιτεκτονική 2005-2010» εγκαινιάζεται στις 8.30μ.μ. στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).
Με την ενότητα «Σ’ αυτόν και σ’ άλλους κόσμους» συνεχίζεται ο κύκλος προβολών μικρού μήκους ταινιών animation από τη Γερμανία στο Beton7 (Πύδνας 7), στις 8.30μ.μ.
Διεπιστημονική εκδήλωση με θέμα «Η Λυρική διάσταση στην ποίηση του Τάκη Βαρβιτσιώτη» διοργανώνει το Εργαστήριο Συγκριτικής Γραμματολογίας του A.Π.Θ.
στις 6μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.
Το άλμπουμ «Χειρολαβές» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, μουσική της Δάφνης Αλεξανδρή και ερμηνεία της Αργυρώς Καπαρού παρουσιάζεται στο κατάστημα «Public» της Πλατείας Συντάγματος (8.30μ.μ.).
Ο κορυφαίος βιρτουόζος Ρώσος πιανίστας Αρκάντι Βόλοντος ερμηνεύει έργα Σούμαν, Μπραμς και Σούμπερτ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 8.30μ.μ.
Έκθεση έργων μαρμαρογλυπτικής, που φιλοτέχνησαν 13 καλλιτέχνες από την Τήνο, φιλοξενείται από σήμερα έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Η παράσταση «Ποιος Άμλετ» του Χρήστου Ράντου παρουσιάζεται στο Θέατρο «Άβατον» (Ευπατριδών 3), κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 9μ.μ.
Την παράσταση «Spring Xpress», βασισμένη στο Ξύπνημα της Άνοιξης του Φρανκ Βέντεκιντ ανεβάζει η ομάδα «4frontal» σε σκηνοθεσία Τζωρτζίνας Κακουδάκη στο Bios (Πειραιώς 84), 8.30μ.μ.
Παρατείνεται η διαδραστική εκπαιδευτική μουσική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Μαμά θα κάνω μπάντα» με τους Burger Project, κάθε Κυριακή έως τις 17 Φεβρουαρίου στον «Ελληνικό Κόσμο» (δηλώσεις συμμετοχής στο 212-25.40.000).
«Πόσο ρατσιστής είσαι;» είναι το θέμα του τρίτου διαγωνισμού performance του Κινητήρας Studio (δηλώσεις συμμετοχής έως τις 13/2 στο cv@kinitiras.com).
Εως τις 31 Ιανουαρίου παρατείνεται η ατομική έκθεση της Dilek Winchester στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (κτήριο Ωδείου Αθηνών).

 


ΠΗΓΗ: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!