ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ, "ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ"

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συναντά ξανά τον παλιό της φίλο και συνεργάτη Κώστα Λειβαδά, στο νέο τραγούδι που έφτιαξαν μαζί. Ένας ύμνος για την μεγάλη αξία της φιλίας και για το καταφύγιο που βρίσκουμε στων φίλων τα σπίτια.

Μια μπαλάντα σε μουσική της Ελένης και του Κώστα και συγκινητικούς στίχους του Κώστα που προλογίζει την επί σκηνής συνεργασία τους στο Passport (22, 29/12 & 5/01) και φυσικά το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, σε δικές της συνθέσεις και στίχους φίλων.

Ο Κώστας Λειβαδάς θα τη συνοδεύσει στο πιάνο σε μερικά από τα τραγούδια που σφράγισαν τη συνεργασία τους αλλά και σε τραγούδια εκπλήξεις που θα αποδώσουν μαζί.

Στο πρόγραμμα του Passport δίνεται χώρος τόσο στις δικές της συνθέσεις που έγιναν τραγούδια μέσα από στίχους καταξιωμένων δημιουργών όσο και σε τραγούδια από την εικοσάχρονη πορεία της.

Φυσικά δεν λείπει η απογειωτική της ερμηνεία σε παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που κατέχουν μεγάλο χώρο στην καρδιά της Ελένης. Όλα αυτά μέσα από ολοκαίνουργιες ενορχηστρώσεις που τα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα και σημερινά, παιγμένα από μια σύγχρονη ηλεκτρική μπάντα.

"Των φίλων τα σπίτια"...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!