Από 20 Δεκεμβρίου ώς 7 Ιανουαρίου Χριστουγεννιάτικο πάρκο για μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη

Αθήνα
Μια χριστουγεννιάτικη πόλη φτιάχνει ο δήμος Αθηναίων για μικρούς και μεγάλους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Με ελεύθερη είσοδο στο χώρο και με δυο ευρώ εισιτήριο το άτομο για τα καρουζέλ, το παγοδρόμο και την παραμυθούπολη, ο δήμος Αθηναίων δημιουργεί την «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» για μικρούς και μεγάλους.

Τόσο οι εξωτερικοί χώροι, όσο και οι αίθουσες της Τεχνόπολης θα μεταμορφωθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρκο με παιχνίδια και δραστηριότητες για όλους. Ειδικά για τα παιδιά, θα υπάρχουν τρία καρουζέλ, κλειστό παγοδρόμιο, χριστουγεννιάτικη αγορά, παραμυθούπολη, γωνιά του Αη Βασίλη και εργοστάσιο παιχνιδιών.

Στον προαύλιο χώρο θα λειτουργήσει μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά, όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να αγοράσουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δένδρο τους, ζεστό κρασί, λουκουμάδες, τσουρέκια και πολλές άλλες γιορτινές λιχουδιές και γεύσεις.

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία στην Τεχνόπολη» θα είναι καθημερινά ανοικτή, από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!