Πρεμιέρα στο Λονδίνο για τον καινούριο Τζέιμς Μποντ



Ο Ντάνιελ Κρεγκ με την ηθοποιό Μπερενίς Μαρλόου που πρωταγωνιστεί στο «Skyfall» (Φωτογραφία: Reuters)
                
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Λαμπερή πρεμιέρα για το Skyfall, τη νέα ταινία με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ στο Λονδίνο. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Κένζινγκτον στο δυτικό Λονδίνο για να δει τον Ντάνιελ Κρεγκ να περπατά στο κόκκινο χαλί.

Στην πρεμιέρα παρόντες ήταν ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, καθώς και η Ντέιμ Τζούντι Ντεντς, ο Χαβιέ Μπαρδέμ και ο σκηνοθέτης, Σαμ Μέντες.

Από το πάρτι έλειπε η Αντελ, που τραγουδάει το τραγούδι των τίτλων, η οποία πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

«Είναι τα 50 χρόνια (του Μποντ) και έπρεπε να προσπαθήσουμε να τα γιορτάσουμε» δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

«Ο Σαμ και εγώ είμαστε τεράστιοι φαν του Μποντ και θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάχναμε την καλύτερη ταινία Μποντ που θα μπορούσαμε. (Ο Σαμ Μέντες) έκανε εξαιρετική δουλειά» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Οι εισπράξεις από το βασιλικό γκαλά θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν μέλη των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας.

Στο Skyfall η επικεφαλής των μυστικών πρακτόρων, Μ (Τζούντι Ντεντς), καλείται να αντιμετωπίσει μια κρίση που έχει τις ρίζες της στο παρελθό. Ο Χαβιέ Μπαρδέμ ερμηνεύει έναν κακό που ζητά εκδίκηση.

Ο Χ.Μπαρδέμ δήλωσε: «Ο Σαμ Μέντες έκανε κάτι πολύ δύσκολο: κατάφερε να αναμείξει τη γεύση από τις κλασικές ταινίες του Τζέιμς Μποντ με κάτι πιο σύγχρονο».

Ο Μπαρδέμ δήλωσε πως πάντα του άρεσαν οι κακοί του Τζέιμς Μποντ, ειδικά ο «Jaws» στην ταινία Moonraker.

Στην Ελλάδα η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται την 1η Νοεμβρίου.

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!