Φωτογραφίες από τις προετοιμασίες των αθλητών για συμμετοχή τους, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΧΩΡΟ
Το 2012 Θερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες άρχισαν την 29-8-2012 στο Λονδίνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ να ανήγει επίσημα τους Αγώνες στην τελετή έναρξης στο Λονδίνο. Εκτιμάται ότι 4.200 αθλητές που εκπροσωπούν 167 χώρες θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Τελετή Λήξης θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο κολυμβητής Christoph Burkard από τη Γερμανία αφήνει την πισίνα μετά την προπόνηση του στο Κέντρο Υγρού Στίβου ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο, (AP Photo / Emilio Morenatti)
Το σύμβολο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, Agitos, κρέμεται από το Tower Bridge στο Λονδίνο . Το σύμβολο αποτελείται από τρία σχήμα ημισελήνου "agitos". Agito («κινούμαι» στα λατινικά). (AP Photo / Sebastian Widmann)
Claire Lomas ανάβει τη φλόγα για τους Παραολυμπιακούς στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο, στις 24 Αυγούστου 2012. Η Claire είχε ένα ατύχημα ιππασίας το 2007 με αποτέλσμα να μείνει παράλητη από τη μέση και κάτω . (AP Photo / Kirsty Wigglesworth)
Willy Martinez, ένα μέλος της ομάδας της Βενεζουέλας κατά την προετοιμασία του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2012, σηκώνει βάρη. (Reuters / Carlos Garcia Rawlins
Τα μέλη της βρετανικής ομάδας Ξιφασκίας στους Παραολυμπιακούς 2012, (Ιαν Kruger / Getty Images)
Rower Oksana Masters και ο σύντροφός της Rob Jones από Ηνωμένες Πολιτείες μεταφέρουν τα κουπιά τους μετά από μια προπόνηση πριν από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες . (AP Photo / Emilio Morenatti)
Καλαθοσφαιριστές της Βρετανίας σε αναπηρική καρέκλα, πριν από την έναρξη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. (Adrian Dennis / AFP / Getty Images)
Κολυμβητής Elizabeth Stone από τις Ηνωμένες Πολιτείες αφήνει την πισίνα μετά την προπόνηση στο Κέντρο Υγρού Στίβου ενόψει του Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο Ολυμπιακών Αγώνων . (AP Photo / Emilio Morenatti)
Phillipa Gray και Laura Thompson, ποδηλάτες των Παραολυμπιακών Αγώνων . (Hannah Johnston / Getty Images)
Τετραπληγικός κολυμβητής Ronystony Cordeiro της Βραζιλίας για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ο οποίος είχε εμπλακεί σε ένα ατύχημα με το ποδήλατό του, το 2004, ετοιμάζεται να κολυμπήσετε κατά τη διάρκεια μιας προπόνηση στο Banespa εσωτερική πισίνα στο Σάο Πάολο, στις 3 Αυγούστου του 2012. (Reuters / Nacho Doce)
Τζος Όλσον του στρατού των ΗΠΑ στο σκοπευτήριο μετά την προπόνηση. Ο Olson ήταν σε περιπολία ρουτίνας στο Ταλ Αφάρ, το Ιράκ, όταν μια χειροβομβίδα που πέταξαν στο Humvee εξερράγη και έχασε το δεξί του πόδι (AP Photo / David Goldman
Pascale Bercovitch , στηρίζεται στο ποδήλατο, έχασε τα πόδια της σε ένα ατύχημα με τρένο στη Γαλλία το 1984, θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στο Λονδίνο στη ποδηλασία με χέρια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (Reuters )
Βραζιλιάνος αθλητής στους Παραολυμπιακούς Vanderson Silva σηκώνει ένα βάρος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο Έχασε το αριστερό του πόδι μετά από ένα ατύχημα με τρένο πριν από 14 χρόνια. (Reuters / Pilar Olivares)
Ειρήνη Suarez, 24, τυφλή δρομέας, και ο οδηγός της, Richard Torrealba, σε προπόνηση. (Reuters / Carlos Garcia Rawlins)
Παραολυμπιακοί αθλητές των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια προπόνησης βόλεϊ . (Chris Trotman / Getty Images για USOC
Κολυμβητές στο Κέντρο Υγρού Στίβου στο Λονδίνο . (AP Photo / Kirsty Wigglesworth
Ο τοξότης Matt Stutzman χρησιμοποιεί τα πόδια του για να κρατήσει το τόξο του (Reuters / Lucas Jackson)
Η Thin Seng Hon (αριστερά) τρέχει κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης σε εθνικό Ολυμπιακό Στάδιο της Πνομ Πενχ, Καμπότζη, στις 14 Αυγούστου 2012. Η Thin Seng Hon, γεννήθηκε χωρίς σχηματιστεί πλήρως το δεξί πόδι, θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Καμπότζης στο Λονδίνο, και θα αγωνιστεί στα 100μ και 200μ σπριντ κατηγορία αναπηρία στο κάτω-το-γόνατο. (Tang Chhin Sothy / AFP / Getty Images)
Η Γιαπωνέζα με ειδικές ανάγκες σπρίντερ Μάγια Nakanishi εμφανίζεται στο ημερολόγιό της γυμνή με προσθετικό, πόδι, ημερολόγιο το οποίο δημιούργησε προκειμένου χρηματοδοτήσει την προετοιμασία της και την συμμετοχή της στους Παραλυμπιακούς αγώνες του 2012. Η Nakanishi έχασε το δεξί της πόδι κάτω από το γόνατο σε ατύχημα στο χώρο εργασίας, όταν ήταν 21, στη συνέχεια έγινε σπρίντερ με προσθετική άκρων . (Reuters / Ochitakao
Ένας κολυμβητής στο Κέντρο Υγρού Στίβου κατά τη διάρκεια μιας προπόνηση κολύμβησης πριν από Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, στις 29 Αυγούστου 2012. (AP Photo / Lefteris Pitarakis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!