Οι «Coldplay» στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων 2012

ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ,VIDEO

Οι «Coldplay», το πλέον εμπορικά επιτυχημένο συγκρότημα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής σκηνής, θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας του BBC.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στη Βρετανική πρωτεύουσα στις 29 Αυγούστου, λίγες ημέρες μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν επίσης στο Λονδίνο, από τις 27 Ιουλίου ως τις 12 Αυγούστου.

Ο τραγουδιστής και επικεφαλής του συγκροτήματος των «Coldplay», Chris Martin δήλωσε χαρακτηριστικά στον Τύπο πως η πρόσκληση συμμετοχής τους στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων είναι μεγάλη τιμή και πρόσθεσε ότι τα μέλη του συγκροτήματος έχουν ενθουσιαστεί με το γεγονός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην τελετή λήξης των αγώνων για τους Ολυμπιακούς αθλητές με αναπηρία, που θα λάβει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 2.000 καλλιτέχνες.

Από σήμερα, Δευτέρα, διατίθενται στην αγορά και τα υπόλοιπα εισιτήρια για την παρακολούθηση των αγωνισμάτων των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012.

ΠΗΓΗ:Zougla.gr , Μαριάννα Μαρμαρά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!