Ολυμπιακοί Αγώνες 2012:Ολυμπιακή Προετοιμασία για το Λονδίνο



Οι Ολυμπιακοί δακτύλιοι τοποθετούνται σε φορτηγίδα στον ποταμό Τάμεση στο Λονδίνο. (Reuters )


Μόλις 70 ημέρες από τώρα, το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το Land, το δυτικότερο άκρο της ηπειρωτικής Αγγλίας, για να πάει στο νέο Ολυμπιακό Στάδιο, του Λονδίνου. Η τελετή έναρξης στις 27 Ιουλίου θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας μακράς διαδικασίας σχεδόν μιας δεκαετίας , αρχίζοντας από το 2003 η προετοιμασία του Λονδίνου για να φιλοξενήσει τους Αγώνες του 2012. Πραγματοποιείται η κατασκευή νέων χώρων και η αναβάθμιση παλαιών, η διεξαγωγή ασκήσεων ασφαλείας, η οργάνωση των εθελοντών και δοκιμές για τη φιλοξενία εκδηλώσεων για να βεβαιωθούν ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν σωστά. Οι αθλητές σε όλο τον κόσμο κάνουν την προετοιμασία τους για να είναι έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες .



Το Λονδίνο 2012 Ολυμπιακοί Αγώνες Κέντρο Υγρού Στίβου και το Ολυμπιακό Στάδιο, το Ολυμπιακό Πάρκο στο Λονδίνο.(Reuters / LOCOG)

Μια αεροφωτογραφία του Ολυμπιακού Χωριού, με το γήπεδο μπάσκετ, καιτο Ποδηλατοδρόμιο. (Φωτογραφία AP)



Αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρα πληρώματα να συμμετέχουν σε άσκηση σε μια υποτιθέμενη βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, σε έναν σταθμό του υπογείου σιδηροδρόμου στο Λονδίνο. (Reuters / MacGregor)



Αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 . ( Bethany Clarke / Getty Images)


Το Βασιλικό Ναυτικό εκτελεί μια άσκηση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παροχή ασφάλειας κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Λονδίνου το 2012 . (Reuters / Finbarr O'Reilly)





Η Ολυμπιακή μασκότ Wenlock (αριστερά) και των Παραολυμπιακών μασκότ Mandeville( δεξιά) του 2012



Ένα χρυσό μετάλλιο σχεδιάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012


Μια πανοραμική θέα του Λονδίνου Ολυμπιακό Πάρκο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 , πλησιάζει στο τέλος της κατασκευής. (Reuters)



Kατασκευαστικά έργα για το 2012, Ολυμπιακό Στάδιο και Ολυμπιακό Χωριό στο Στράτφορντ στο ανατολικό Λονδίνο. (Φωτογραφία AP)





Εσωτερική άποψη του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου . (Φωτογραφία AP / Tom Hevezi)















The Atlantic

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!