Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Κοινωνικό Θεατροπωλείο από το ΚΘΒΕΤο θεσμό του Κοινωνικού Θεατροπωλείου εγκαινιάζει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής.

Οι θεατές των παραστάσεων καλούνται να καταβάλουν αντί εισιτηρίου, τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά ιδρύματα. Για τη διάθεση των τροφίμων το ΚΘΒΕ, θα συνεργαστεί με «Το Χαμόγελο του παιδιού», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό», Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», Παπάφειο Ίδρυμα & Ξενώνας Προστασίας Αγάμων Μητέρων «Το Σπίτι της Μαρίας».

Στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου», θα παρουσιαστούν, καταρχήν, από το ΚΘΒΕ, πέντε παραγωγές που θα φιλοξενηθούν, κατά τη διάρκεια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου, στο νέο Υπερώο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών.

Τις παραστάσεις θα σκηνοθετήσουν οι ηθοποιοί του ΚΘΒΕ: Μαρίνα Χατζηιωάννου, Γιώργος Ρούφας, Βασίλης Σπυρόπουλος, Γιάννης Τσάτσαρης, Γιώργος Σφυρίδης & Εβελίνα Παπούλια.

Οι παραστάσεις που θα ανέβουν στο πλαίσιο του «Κοινωνικού Θεατροπωλείου» είναι οι εξής:
Χάρολντ Πίντερ «Συλλογή», Έντα Γουόλς «Chatroom», Έντουαρντ Άλμπυ «Ιστορία του ζωολογικού κήπου», Ζαν Ζενέ «Οι δούλες», Εβελίνα Παπούλια - Μαίρη Καλδάρα «Δίψα».

Pathfinder News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου