Ντοκιμαντέρ για τα προβλήματα της νεολαίας προβάλλει ο δήμος Θεσσαλονίκης!
Ντοκιμαντέρ με παρουσιαστές τους ηθοποιούς Λάκη Λαζόπουλο και Κάτια Δανδουλάκη θα προβάλλει την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο Ολύμπιον ο δήμος Θεσσαλονίκης. Το ντοκιμαντέρ του Σεραφείμ Ντούσια έχει τίτλο «Ελλάδα- είμαι σε δύσκολη θέση» και ...

πρόκειται για μια παραγωγή «φτιαγμένη από νέους για νέους», στην οποία συμμετείχε ως υποστηρικτής η Αντιδημαρχία Νεότητας, Αθλητισμού και εθελοντές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ αφορά τα προβλήματα της νεολαίας και σε αυτό παίρνουν μέρος και μέλη της ομάδας των εθελοντών που συμμετείχαν ενεργά στη διεκδίκηση του θεσμού «Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014». Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται και ο δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Ελευθεριάδης, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στη διεκδίκηση της διοργάνωσης του 2014.

Μετά τη Θεσσαλονίκη, η ταινία θα προωθηθεί και θα προβληθεί μέσω του European Youth Forum, σε πόλεις της Ευρώπης και πρωτίστως στις πόλεις που έχουν μέχρι σήμερα φιλοξενήσει τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας, ενώ εξετάζεται η περίπτωση προβολής της, εκτός διαγωνιστικού τμήματος, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 9-18 Μαρτίου 2012.

«Σκοπός της παραγωγής είναι να προβάλλουν οι νέοι τις σκέψεις τους, τις κρίσεις, τους προβληματισμούς και τις ιδέες τους, σχετικά με την κοινωνική, πολιτιστική, οικονομική ζωή της χώρας στο παρόν και το άμεσο μέλλον» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Νεότητας, Αθλητισμού και Εθελοντών.
Thestival.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012,Φωτογραφίες :Άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας 2012