"Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας στην Κρήτη"

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, αναλαμβάνει στις δύσκολες εποχές που διανύουμε ένα μοναδικό εγχείρημα, να φιλοξενήσει μια σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα έκθεση με θέμα “ Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας στην Κρήτη”!

Οι γίγαντες αυτοί της Αργεντινής, συνεχίζοντας την περιοδεία τους στις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, έρχονται από τη Νάπολη της Ιταλίας, για να συναρπάσουν το κοινό και τους επισκέπτες της Κρήτης. Η έκθεση αποτελείται από 25 δεινόσαυρους ποικίλων διαστάσεων, από τους πιο μικροσκοπικούς έως τους γιγάντιους, από τους παλαιότερους έως τους νεότερους, πτηνά του Κρητιδικού που δεν μπορούσαν να πετάξουν, όπως και δεινόσαυρους που θα μάθαιναν να πετούν, ιχθυόσαυρους, διαδραστικά εκθέματα και 3-D απεικονίσεις.

Η έκθεση που θα φιλοξενηθεί στους χώρους του Μουσείου, σε έκταση πάνω από 800m², θα διαρκέσει από το Μάρτιο μέχρι και το Σεπτέμβριο 2012, και συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κρήτης, την εταιρία Grupo Cultural SRL Αργεντινής, την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς και τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

ΠΗΓΗ:ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012,Φωτογραφίες :Άναμμα της Ολυμπιακής Φλόγας 2012