Ουρές για το πολυπόθητο εισιτήριο των Red Hot Chili peppers

VIDEO ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ


Από τις αναρτήσεις στο facebook, το twitter και τα σχόλια στο διαδίκτυο μέρες τώρα ήταν σαφές. Πολλοί ήταν εκείνοι που θα οπλίζονταν με υπομονή, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία των Red Hot Chilli Peppers, στις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Έτσι και έγινε. Τα ταμεία άνοιξαν στις 10.30, πολλοί ήταν εκείνοι, όμως, που βρέθηκαν εκεί από τις 7 το πρωί.

«Αυτοί ήταν και οι πιο τυχεροί», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η 23χρονη Τέρψη που περιμένει στην ουρά, «εγώ ήρθα στις 9, η ώρα είναι 11.30, πρόλαβα καλή θέση», λέει χαμογελώντας λίγο πριν φτάσει στο ταμείο και πάρει στα χέρια της το πολυπόθητο εισιτήριο, σχεδόν εννέα μήνες πριν τη συναυλία.

Η ουρά ξεκινούσε από την Πανεπιστημίου 44 και είχε επεκταθεί έως την Ιπποκράτους, έξω από το θέατρο Γκλόρια, ενώ διαρκώς μεγάλωνε. Χωρίς δισταγμό και δεύτερη σκέψη παίρνουν σειρά, έστω κι αν η ώρα αναμονής μπορεί να είναι και δυο ώρες.

Ανάμεσα στην πλειονότητα που είναι άτομα ηλικίας 18 με 30 ετών κάποιοι μεγαλύτεροι ξεχωρίζουν. Στη μέση περίπου της ουράς μια μητέρα γύρω στα 60. Ο γιος της βρίσκεται εκτός Αθηνών και εκείνη δεν μπορούσε να του χαλάσει χατίρι, εξάλλου πρώτη φορά έρχεται το συγκρότημα στη χώρα μας, οι φανατικοί θαυμαστές τους βέβαια το περίμεναν εδώ και χρόνια. Δίπλα ακριβώς από το ταμείο στέκεται ένας κύριος, μετρά αν όντως έχει όσα εισιτήρια ζήτησε, έξι για την ακρίβεια των 75 ευρώ.

Ακόμα οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί. «Ίσως κάποιες κατηγορίες έχουν εξαντληθεί», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη Τύπου Ηρώ Παστρικού. «Θα μπορούμε να υπολογίσουμε λίγο αργότερα σήμερα γιατί η πώληση γίνεται και μέσω ίντερνετ», προσθέτει.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας.

Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στο Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια.

Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους «I'Αm with you», με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.
ΠΗΓΗ: Express.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!