Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Εκθεση της Θεσσαλονίκης




Από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου η Θεσσαλονίκη μεταμορφώνεται σε πόλη των Χριστουγέννων. Στο χώρο της Εκθεσης, σε 16.000 τετραγωνικά μέτρα, μέσα στις επόμενες μέρες θα «ξεδιπλωθούν» λαμπερά σκηνικά και θα γεμίσουν παιδικά γέλια, δράσεις και εκλπήξες, μέσα σε 100% γιορτινό κλίμα, για 39 ημέρες.

Στη μικρή Χριστουγεννιάτικη Πόλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης θα χιονίζει …κάθε μέρα, χάρη στη Γιγάντια Χιονόσφαιρα και θα μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει τις χορευτικές του επιδόσεις επί …πάγου στο στεγασμένο παγοδρόμιο. Οι επιλογές διασκέδασης είναι πολλές και διαφορετικέ: Allou Fun Park, καρουζέλ, τρενάκι του Αϊ Βασίλη, συγκρούομενο και πολλά ακόμη παιχνίδια. Λίγο παραπέρα από το καρουζέλ, σε περιμένει το ζεστό, φιλόξενο Σπίτι του Αϊ Βασίλη, ενώ το Μαγικό Μονοπάτι κρύβει εκπλήξεις, με μυστικά δανεισμένες από τις τεχνικές του Μαύρου Θεάτρου. Την ίδια στιγμή στη Μαγική Σκηνή παραμυθάδες θα «ταξιδεύουν» το κοινό σε ονειρικούς κόσμους.



Το πρόγραμμα δεν τελειώνει, όμως, εδώ: face painting, skateboard, βραβευμένες γαλλικές παιδικές ταινίες, θέατρο σκιών, εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΜΜΣΤ και δράσεις στον Παιδότοπο υπόσχονται να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης στο χώρο της Εκθεσης, ενώ οι ενήλικες μπορούν να κάνουν τη βόλτα τους στην παραδοσιακή αγορά με λιχουδιές και χειροποίητες κατασκευές, ή να ξεκουραστούν πίνοντας τον καφέ τους στο χώρο του Παιδότοπου.



Το εισιτήριο εσόδου είναι 3 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνονται όλες οι δράσεις, εκτός από το Παγοδρόμιο και το Fun Park. Ολοήμερη στάθμευση με 2 ευρώ, ενώ το ομαδικό κοστίζει 2,5 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!