Χάκερ «ξεγύμνωσαν» τη Σκάρλετ Γιόχανσον


«FBI εκεί; Λέγομαι Σκάρλετ Γιόχανσον. Θέλω να καταγγείλω ότι κάποιος χάκερ υπέκλεψε προσωπικές φωτογραφίες από το κινητό μου». Ανάστατη η 26χρονη ηθοποιός διαπίστωσε προχθές πως γυμνές φωτογραφίες της που τράβηξε η ίδια με το κινητό της κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο. Κάποιος επιτήδειος χάκερ «μπήκε» στο iPhone της ηθοποιού και - όπως έχει συμβεί με άλλες συναδέλφους της και τραγουδίστριες - αντέγραψε και ανέβασε στο Ιντερνετ τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες που φαίνεται να τράβηξε η ίδια απεικονίζουν τη Γιοχάνσον σε αισθησιακές πόζες στο σπίτι της. Τα καρέ έκαναν τον γύρο του κόσμου αστραπιαία μέσα από κουτσομπολίστικα σάιτ και μπλογκ και λίγο μετά αποσύρθηκαν.

Το FBI άρχισε αμέσως έρευνα και πράκτορές του που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν λόγο για «εγκληματική πράξη». Στέλεχος της αμερικανικής υπηρεσίας ερευνών επιβεβαίωσε την πληροφορία, όμως δεν αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση γιατί η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.


Πάντως υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι πίσω από αυτήν τη «διαρροή» βρίσκεται ένα γκρουπ από χάκερ, γνωστό με την ονομασία «Anonymus», που έχει υποκλέψει προσωπικές πληροφορίες από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα τουλάχιστον 50 σελέμπριτις, όπως των Ντέμι Λοβάτο, Τζέσικα Αλμπα, Βανέσα Χάτσενς. Η υποκλοπή, έλεγαν άνθρωποι που γνωρίζουν συνήθειες χάκερ, δεν έγινε με σκοπό να εκβιάσουν την ηθοποιό για να της αποσπάσουν χρηματικό ποσό, αλλά για να αποκτήσουν φήμη με την ικανότητά τους.
ΠΗΓΗ:ΤΑ ΝΕΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!