Από τον Μάο στο πορνό

ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ


ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

Είναι για γέλια. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο πλάνο. Το κινέζικο τρισδιάστατο (3D) σοφτ πορνό «Sex and Zen: Απόλυτη έκσταση». Κάποιου Κρίστοφερ Σαν Λαπ Κι από το Χονγκ Κονγκ. Που προφανώς επιθυμεί να κάνει καριέρα, ανάλογη μ' αυτή του Σέρτζιο Λεόνε. Ως αρχιμάστορας, όχι του γουέστερν αλλά του σπαγγέτι - πορνό. Θα μας τρελάνουν εντελώς!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Πώς να σας το περιγράψω. Σου 'ρχονται κατακούτελα ιπτάμενα τρισδιάστατα, αρσενικά εργαλεία καθώς και κινέζικα θηλυκά μπαλκόνια με κάτι ρώγες που βάζουν κάτω μπόλικες πορνοστάρ της Αμερικής. Πώς το λένε; Ξεσαλώνουν.

Το στόρι υποτίθεται ότι διαδραματίζεται κάποια χρονιά της παλιάς Κίνας. Οπου νεαρός μελετητής της πανίσχυρης δυναστείας των Μινγκ (1368-1644) ερωτεύεται και πέφτει με τα μούτρα στο ψητό. Ελα όμως που το εργαλείο του είναι μικρό. Τόσο δα. Πώς το ξέρουμε αυτό; Θα σας εξηγήσω μετά. Με το που διεισδύει λοιπόν, τελειώνει και το κορίτσι μένει χωρίς οργασμό. Πράγμα που επιβεβαιώνει την πασίγνωστη άποψη ότι το κινέζικο είναι μικρό. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Για να τον βοηθήσουν, του το αφαιρούν και του εμφυτεύουν προσθετικό. Θηριώδες και τρομερό. Πώς λέμε πίτσα με το μέτρο; Κάπως έτσι. Τσουτσούνι με το μέτρο.

Ετσι αρχίζει να τις παίρνει όλες μαζί. Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε τουλάχιστον δεκατρείς. Καμία δεν μένει παραπονεμένη. Το δικό του το μικρό παραλίγο να το κατασπαράξει κάποιο γουρουνάκι λαχταριστό. Παραλήλως, για να μην ξεχνιόμαστε, να τα τζιτβιτζιλίκια κορασίδων από την Κίνα. Να σου τα σαδομαζοχιστικά. Να και τα ιπτάμενα αρσενικοθήλυκα εργαλεία τα ασιατικά. Ομως, για να μην παραπλανηθεί ο θεατής, το πορνό είναι σοφτ. Μαλακό. Δηλαδή δεν βλέπουμε τη διείσδυση. Ούτε στον κόλπο ούτε στο στόμα ούτε στην παλάμη. Κρίμα. Θα το προτιμούσα σκληρό. Τέλος πάντων. Ας το δεχτώ.

Ρισκάρω μια θεωρία. Οτι η εν λόγω πορνογραφία είναι συμβολική για την Κίνα. Δηλαδή το μικρό μέγεθος αναφέρεται στη μαοϊκή περίοδο της Κίνας. Και το king size στον σημερινό, αχαλίνωτο εμφυτευμένο από τη Δύση καπιταλισμό. Είδες το πορνό; Είναι φιλοσοφικό. Οσο για το πλήθος τω κοριτσιών, όλες, μα όλες πανάξιες, λαχταριστές, αισθησιακές, αχόρταγες μαινάδες. Δύο εξ αυτών, η Σαόρι Χάρα και η Γιουκίκο Σούο εκ μεταγραφής, διάσημες πορνοστάρ της Ιαπωνίας. Το ίδιο και ο Χίρο Χαγιάμα που υποδύεται τον Γουέι με το μικρό τσουτσούνι. Κίνα - Ιαπωνία πορνοσυμμαχία.

Οσο για τις εισπράξεις, μα φυσικά ρεκόρ. Στο Χονγκ Κονγκ ξεπέρασε, λένε, σε εισιτήρια και το «Avatar» και τον «Τιτανικό». Και όσο για τους Κινέζους της Κίνας, αυτοί το είδαν λογοκριμένο χωρίς ιπτάμενο εργαλείο. Δηλαδή στην πείνα. Ετσι είσαι, είπαν; Μια και δυο οργάνωσαν εκδρομές και το είδαν στο Χονγκ Κονγκ. Πώς οι άνθρωποι να ζήσουν χωρίς ιπτάμενα τρισδιάστατα εργαλεία; Πώς;
Βαθμοί = Της κλειστής παλάμης!
Πηγη : Τα Νέα,Δημήτρη Δανίκα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ξέρεται ότι: Το χαγιάτι στον ελλαδικό χώρο δεν είναι τούρκικο

Το άλογο κοιμάται όρθιο!